Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Edremit'te kar maskeli gaspçı dehşeti

Edremit

Edremit'te yaşanan gasp olayında bir akaryakıt istasyonuna motosikletle gelen kar maskeli iki kişi istasyonda çalışan pompacının cebindeki paraları gasp ettikten sonra....

Edremit'te yaşanan gasp olayında bir akaryakıt istasyonuna motosikletle gelen kar maskeli iki kişi istasyonda çalışan pompacının cebindeki paraları gasp ettikten sonra yanlarında getirdikleri pomyacıyı silahla vurup ağır şekilde yaralayıp olay yerinden kaçtılar.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Akçay Caddesi üzerindeki bir akaryakıt istasyonuna motosikletle gelen kar maskeli 2 kişi, benzinlikte çalışan pompa görevlisi Faruk Çelik'i (32) pompalı tüfekle bacağından yaralayıp, istasyonun gece hasılatı olan bir miktar parayı alarak kaçtı. Ambulansla Edremit Devlet Hastanesi`ne kaldırılan pompa görevlisinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatan Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mobesa kameralarında yaptıkları incelemede motosikletle kaçan gasp zanlılarının aynı saatlerde bölgedeki başka benzinliklere de gidip inceleme yaptıklarını tespit etti.
Cumhuriyet Savcılığı`nın talimatıyla güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, kar maskeli gasp zanlılarını yakalayabilmek için kimliklerini tespit etmeye çalışıyor.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı